Jan Gat Award

Met trots presenteert Les Miezerables de twaalfde editie van het Zatlappenfestival. Op zondag 3 april is er muziek, gezelligheid en de uitreiking van de Jan Gat-award.

Het Zatlappenfestival is een traditie die Les Miezerables graag in ere houdt, helemaal omdat de editie van vorig jaar door coronaregels niet door kon gaan. Daarom wordt het dit jaar een extra feestelijke editie, kondigen de Weerselose muzikanten aan. Er zijn dit jaar maar liefst drie muzikanten gecontracteerd.

Jan Gat

Belangrijk onderdeel van de avond is de uitreiking van de Jan Gat-award. Anders dan de naam doet vermoeden, is het een serieuze award die wordt uitgereikt aan iemand die veel voor Weerselo betekent.

Geen kaartverkoop

Het Zatlappenfestival is een besloten feest. De twintig leden van les Miezerables nodigen ieder tien bezoekers uit. Aangezien er twintig leden zijn, worden tweehonderd gasten op het Zatlappenfestival verwacht.

Feest vieren

Het Zatlappenfestival wordt gehouden op zondag 3 april vanaf 16.00 uur in café de Troll in Weerselo. Toegangskaarten worden uitgedeeld door de leden van Miezerables. Ze zijn dus niet te reserveren, maar vragen om een kaartje wil wel eens helpen.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*